Projektowanie

Oddaj się w ręce profesjonalistów i zyskaj na czasie

 

Nasz zawodowy doradca gastronomiczny zajmie się przygotowaniem projektu technologicznego linii produkcyjnej w Twojej kuchni z uwzględnieniem zapleczy, magazynów i wydawki – w zależności od Twojego menu. Przygotuje zestawienie potrzebnych urządzeń i sprzętu kuchennego od zastawy stołowej poprzez drobny sprzęt kuchenny do profesjonalnych urządzeń gastronomicznych.

 

Powstały projekt w pełni dostosuje do istniejącego przyłącza i warunków technicznych lokalu, skupiając się przy tym na tworzeniu rozwiązań łączących w sobie oszczędność, skuteczność z prostotą i najwyższą jakością. Sporządzane przez Nas projekty są w pełni zgodne z obowiązującym prawem w zakresie wymogów sanitarnych, BHP oraz HACCP i przyczyniają się do sprawnego odbioru lokalu przez Inspekcję Sanitarną. (Zamów projekt wraz konsultacją).

 

Co zawiera gotowy, przygotowany dla Ciebie projekt?:

 

 

Nasi Partnerzy

15552745493132.jpg15552745499887.jpg15552745491143.jpg15552723837417.jpg15552723827280.jpg15552723837890.jpg15552723839567.jpg